Inschrijving ‘Keep it long’ – with body & seamless layers

‘KEEP IT LONG’ with body & Seamless layers

Lang haar, al jaren zien we bijna niet anders onder de (jonge) vrouwen. Maar hoe knip je nu eigenlijk die tijdloze seamless coupé? Volume, body, een luchtige natuurlijke valling is de vraag en grove lagen willen we niet zien.

 

Met de technieken voor de onzichtbare lagen creëer je een tijdloze coupe waarmee je eindeloos kan variëren en personaliseren.Wil je bijvoorbeeld een wat meer uitgesproken coupe met een glamorous effect en veel volume in het gezicht? Dan kies je bijv. bij deze coupe ook nog voor wispy bangs, helemaal ‘on trend’ dit jaar!

 

Op deze training leren we je hoe je de ‘onzichtbare lagen’ oftewel de mooiste zachte lagen aanbrengt voor een super natuurlijk effect.

  • Dinsdag 16 april 2024
  • Van 18.30 tot 21.00 uur
  • € 99,— ex. BTW
  •  ‘KEEP IT LONG’ with body & Seamless layers
  • Eigen model (lang haar) meenemen
  • Zelf meenemen: scharen, feathermes, kammen, klemmen, borstel, diffuser
  • Modellen eisen;- lang haar tot over de schouders – Het liefst zonder pony

 

 

Kan je geen geschikt model vinden? Laat het ons op tijd weten en wij verzorgen voor €20,- een model voor je.

 

*Let op! Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Schrijf je hieronder in voor de ‘KEEP IT LONG’ with body & Seamless layers. Zodra je inschrijving is ontvangen krijg je een bevestiging en verdere informatie toegestuurd.



    Hierbij bevestig ik mijn inschrijving en ga ik akkoord met de voorwaarden van deze training. Het afmelden of annuleren van deze training kan kosteloos tot 36 uur voor de training. Hierna wordt 100% van de prijs in rekening gebracht.

    team_image

    team_image

    team_image

    team_image