Want
to be a
model?

We’re looking for you!

Voor onze Academy zijn we altijd op zoek naar haarmodellen voor verschillende trainingen. Geen zorgen want onze cursisten zijn ervaren kappers die hun skills willen uitbreiden. En uiteraard is er een professionele trainer aanwezig!

Je kan je als model opgeven voor verschillende behandelingen. Denk aan knippen dames/heren, föhnen en basic kleuren, maar ook voor een balayage of highlights.

Wat handige info op een rijtje.

Kosten

  • Aan de meeste trainingen zijn geen kosten verbonden alleen voor extra behandelingen betaal je bij. Denk hierbij aan extra haar beschermers tijdens een kleur behandeling zoals K18

 

Duur van de behandeling

  • Wanneer je model bent zou het kunnen dat de behandeling wat langer duurt. We vragen je open te staan voor nieuwe dingen. Alles gaat in overleg, er zal niks gebeuren wat je niet wilt.

 

Oproepje!

  • Wanneer wij tekort hebben aan modellen kan je van ons een oproep verwachten.

Annuleren

  • Wil je jouw afspraak annuleren? Dat kan tot uiterlijk twee dagen voor de afgeproken datum. Bij ziekte of andere noodgevallen graag tussen 08.45 en 10.00 uur. Telefonisch afmelden op nummer 023-3023790

 

No show

  • We willen graag op je kunnen rekenen. Kom je niet opdagen op een gemaakte afspraak zonder je af te melden zoals hierboven beschreven? Dan zijn wij genoodzaakt je te registreren als ‘no show’ en word je uit ons modellen bestand verwijderd.
Inschrijving aanmelding modellenbestand

Vul het inschrijfformulier zo goed mogelijk in zodat wij je kunnen oproepen voor de juiste trainingen.


    -