KOM RUIKEN, VOELEN EN BELEVEN IN ONS EXPERIENCE CENTER

Als professionele kapper gebruik je goede producten en door deze producten op de juiste manier te gebruiken kom je tot het beste eindresultaat.

 

Wij kappers weten hoe belangrijk dit is. Graag hoor je informatie over de producten en het gebruik ervan van ervaren collega kappers in plaats van dat je het van de verpakking moet lezen. Ook wil je het product graag testen, voelen en ruiken voordat je het in je winkelmandje stopt.

 

In ons Experience center bieden wij jou een groot assortiment aan van Matrix, Biolage en L’Oréal Professionnel. Graag nodigen we je uit om de producten te komen bekijken, voelen, ruiken en uitproberen.

 

Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij delen graag onze kennis om jou nog een betere kapper te maken.

Hairforce Academy

THE EXPERIENCE

In ons experience center draait het om beleven.

Wil je met nieuwe producten kennis maken en probeer je ze graag uit? Wij geloven dat door de producten te voelen, ruiken en bekijken, je als professionele kapper goed kan beoordelen of een product bij jou en je klanten past. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

 

Ons experience center biedt een groot assortiment aan van Matrix, Biolage en L’Oréal Professionnel.

 

Ontdek de

Look & learn avonden

Je bent van harte welkom op een van onze presentatie avonden. Elke eerste maandag van de maand organiseren wij exclusief in samenwerking met Matrix, Biolage en L’Oréal Professionnel deze leerzame avonden.

 

We vertellen je de in’s en out’s, de do’s en don’ts van de nieuwste producten en hoe je ze het beste kan toepassen in de praktijk. Ook zijn er een technische adviseuse en vertegenwoordiger van het merk aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

 

Hiernaast kunt u profiteren van kortingen tot 20% op merken als Matrix, Biolage en L’Oréal Professionel!

Bekijk de agenda
PRODUCTEN

VOOR ELK HAARSOORT HET JUISTE PRODUCT

De expert in haarverzorging
met unieke oplossingen voor ieder haartype.

 

In ons experience center in Hoofddorp vind je alles wat je kappershart begeert qua producten van Matrix, Biolage en L’Oréal Professionnel. Binnen deze merken vind je bijvoorbeeld de mogelijkheid om met pure natuurlijke producten te werken maar ook bieden zij de mogelijkheid om de meest uitlopende haarkleuringen te creëren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de verschillen tussen de merken, en welke producten aansluiten bij jouw behoeften? Kom dan langs in ons Experience Center, onze medewerkers helpen je graag.

HET BESTE ADVIES KOMT UIT EIGEN ERVARING. 

In ons Experience center draait het allemaal om het uitwisselen van informatie en ervaringen. Ons team bestaat uit kappers die je kunnen adviseren over het gebruik van de producten maar ook bijvoorbeeld over het opzetten van een leuke actie voor je klanten.

Op de dinsdag en vrijdagochtend is er een kleurspecialiste aanwezig. Zij kunnen nog dieper op kleurvragen ingaan dus als je ingewikkelde vragen hebt of recepten kunnen zij je adviseren welke kleurformules je het beste kunt toepassen.

Aan onze community tafel kan je ervaringen uitwisselen met een collega kapper onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

 

Wil je je skills opfrissen of een leuke training volgen? Kijk dan bij onze Hairforce 1 Academy.

Academy Trainingen
SPECIALISTEN

Maak kennis met de kleurspecialisten en adviseurs uit ons Experience center.

team_image

Melany

Kleurspecialist
team_image

Demi

Kleurspecialist
team_image

Milika

Senior adviseur
team_image

Marian

Senior adviseur
team_image

Senior adviseur

Kleurspecialist
team_image

JOËLLE

Assistent adviseur
team_image

Kim

Assistent adviseur
team_image

MARIËLLE

Assistent adviseur