Inschrijving Free hand painting balayage

Balayage is misschien wel de langst durende kleurtrend die we kennen, en terecht (vinden wij dan). Maar ook de balayage evalueert in steeds meer verschillende varianten.
Balayage’s zijn er in in alle soorten en maten. Onder andere in folie technieken. Maar werk je liever free hand in plaats van met folies? Wij helpen je graag om alle do’s en don’ts uit te leggen voor de perfecte free hand balayage.
 
 
Welke techniek gebruik je voor welk eindresultaat? De laatste jaren hebben wij veel gewerkt met balayage folies want dat geeft een blonder resultaat en meer contrast. De trends zien we verschuiven en de kleurcontrasten zijn minder groot in het haar, we willen vooral een levendige kleur. Free hand balayage is een techniek waarmee je snel een kleuroverloop kan creëren.
Het kan zijn dat de Freehand Balayage training iets uitloopt, waardoor je misschien later klaar bent.
Kan je geen geschikt model vinden? Laat het ons op tijd weten en wij verzorgen voor €20,- een model voor je.

Coming soon

 • van 09.00 uur tot 13.30/14.00 uur
 • Kosten €132,- ex. BTW
 • Simpele lunch is inbegrepen
 • Eigen model meenemen
 • Zelf meenemen: klemmen, puntkam, kam, föhnborstel

*Let op! Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Schrijf je hieronder in voor de free hand painting balayage training. Zodra je inschrijving is ontvangen krijg je een bevestiging en verdere informatie toegestuurd.

  Inschrijving Free hand painting balayage training.

  Hierbij bevestig ik mijn inschrijving en ga ik akkoord met de voorwaarden van deze training. Het afmelden of annuleren van deze training kan kosteloos tot 36 uur voor de training. Hierna wordt 100% van de prijs in rekening gebracht.  team_image

  team_image

  team_image

  team_image