Inschrijving Look & Learn
The Holiday season is coming

Hey Hairdresser,
Graag nodigen wij je uit voor de Look & Learn The Holiday season is coming by Matrix en Team Hairforce 1 op maandagavond 11 november 2019.

 

Team Hairforce 1 laat je deze avond 3 verschillende easy updo’s zien die je gelijk kan toepassen in de salon en waarmee je je klant verrast. December is de updo maand van het jaar met het kerstbal voor de middelbare school leerlingen en de feestdagen waar de klant zich graag mooi voor laat maken. Easy updo’ s kosten je weinig tijd en zorgen voor extra omzet.

 

Hoe maak je je salon Christmas Proof?
En hoe maak je het een beleving voor je klant. Team Matrix helpt je hierbij met tips over hoe je dit kan aanpakken.

 

In ons Experience Center kan je terecht voor technische vragen en inkopen. Tijdens de look & Learn ontmoet je ook andere ondernemers/ZZP-ers waarmee je ervaringen en tips kan uitwisselen. Samen weten we meer toch? Standaard bieden wij 20% korting op het hele assortiment van Matrix en Biolage. 

 

De look & learn zal om 19:30 van start gaan. Vanaf 18:30 ben je alvast van harte welkom om technische vragen te stellen en/of eventuele aankopen te doen.

 

LET OP:
De look & learn is gratis entree. 
Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen aan deze look & Learn, dus wees op tijd want vol=vol

 

DATUM 11 november 2019

TIJD 19.30-21.30 (inloop vanaf 18.30)

KOSTEN Gratis

LOCATIE Hairforce 1 EC & AC

Schrijf je hieronder in voor de Look & Learn. Zodra je inschrijving is ontvangen krijg je een bevestiging en verdere informatie toegestuurd.

Hierbij bevestig ik mijn inschrijving en ga ik akkoord met de voorwaarden van deze training. Het afmelden of annuleren van deze training kan kosteloos tot 36 uur voor de training. Hierna wordt 100% van de prijs in rekening gebracht.team_image

team_image

team_image

team_image