Inschrijving Look & Learn
Happy new year!

amy-shamblen-lJt-3NUFng4-unsplash

Hey Hairdresser,

Graag nodigen wij je uit voor de look & learn Happy New-Year by Matrix en team Hairforce 1 op maandagavond 13 januari 2020. Samen willen we met jullie proosten op het nieuwe jaar met bubbels en oliebolliebollen en verteld Matrix over de plannen en lanceringen van nieuwe producten in 2020.
Na alle drukte in december is het tijd om te relaxen. Team Hairforce 1 vertelt je hoe je van het salonbezoek van je klant een mini spa beleving maakt met de perfecte wasmassage en verteld je over de kracht van aanraking.

 

 

De look & learn zal om 19:30 van start gaan. Vanaf 18:30 ben je alvast van harte welkom om technische vragen te stellen en/of eventuele aankopen te doen.

 

LET OP:
De look & learn is gratis entree. 
Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen aan deze look & Learn, dus wees op tijd want vol=vol

DATUM 13 januari

TIJD 19.30-21.30 (inloop vanaf 18.30)

KOSTEN Gratis

LOCATIE Hairforce 1 EC & AC

Schrijf je hieronder in voor de Look & Learn. Zodra je inschrijving is ontvangen krijg je een bevestiging en verdere informatie toegestuurd.

    Hierbij bevestig ik mijn inschrijving en ga ik akkoord met de voorwaarden van deze training. Het afmelden of annuleren van deze training kan kosteloos tot 36 uur voor de training. Hierna wordt 100% van de prijs in rekening gebracht.

    team_image

    team_image

    team_image

    team_image